Miért a Jobconcept?

Cégünk biztos alapokon nyugszik, Partnerkörét, ahol leendő Munkavállalónk a munkáját végzi majd a jövőben, gondosan választotta ki. Emberséget, emberhez méltó bánásmódot garantálunk, segítjük leendő Munkavállalónkat döntést hozni- hiszen számunkra a Munkavállaló is Ügyfél! Semmi mást nem várunk el, mint becsületes munkát, dinamikát, és pozitív hozzáállást- ezért garantáljuk a teljes bejelentést, a nyugalmat, és a biztonságot- mindezt megfelelő és ellenőrzött munkakörülmények között. Mottónk, az „Első lépés a karrier felé" nem csak egy kiragadott közhely - Partnereink valóban első lépésnek tekintik a munkaerő-kölcsönzött pozíciót ahhoz, hogy a későbbiekben saját állományába üdvözölhesse a jól dolgozó munkavállalót!


A munkaerő kölcsönzés előnyei:

  1. Cégünk kölcsönzött munkavállalóival kötött munkaszerződés a Munka Törvénykönyve alapján történik.
  2. Az ekvivalencia törvény alapján a kölcsönzött munkavállalóink a foglalkoztató saját állományában dolgozókkal azonos bérezést kapnak, azonos bánásmód illeti meg Őket bizonyos idő eltelte után.
  3. A munkaerő-kölcsönzés alkalmat ad a jelentkezőknek, hogy egy helyen több pozíció és munkaidő lehetőségei közül válasszon; alapfokú végzettségtől a felsőfokú ismereteket igénylő álláshelyek, fő, - mellékállás, alkalmi munkavégzés néhány órában, vagy akár több napos munkalehetőség.
  4. Partnereink által kínált állások sokszínűsége lehetőséget nyújthat munkavállalóink számára, hogy munkaviszonyuk megszűnése nélkül „munkahelyet váltsanak".
  5. Kölcsönzött munkavállalóink számára garantáljuk, hogy minden hónap 10. napjáig az elvégzett munkáért járó bérezése elutalásra kerül.
  6. Munkavállalóink kiemelt figyelemben részesülnek az általuk betöltött pozíció Projektfelelőse részéről.
  7. Gyorsan és rugalmasan reagálunk a felmerülő kérdésekre, problémákra (munkaügyi, személyes, stb.).