Cégbemutató

Minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosítása

Fő célunk, hogy hozzásegítsük Partnereinket a minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosításához az általa meghatározott igényeknek megfelelően, amellett, hogy segítséget nyújtunk a Munkavállalóknak ahhoz, hogy megtalálják a számukra megfelelő álláslehetőséget.

A Jobconcept Kft. fő tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, mint személyzeti szolgáltatás. Fejlődésünket és sikerünket annak köszönhetjük, hogy Partnereink mennyiségi és minőségi követelményeit pontosan, gyorsan igyekszünk teljesíteni.
A Jobconcept kiemelt figyelmet fordít a hazai munkaerőpiac változásaira, az abból származó, különböző gazdasági társaságok számára megfogalmazható (és kézzel fogható) lehetőségekre és előnyökre.

Professzionális ügyintézés, a bizalmas információkezelés

Cégfilozófiánk a professzionális ügyintézés, a bizalmas információkezelés, illetve a szolgáltatási minőség folyamatos javítása érdekében az ügyfelek elégedettségének folyamatos nyomon követése. A munkaerő-kiválasztás során nagy hangsúlyt fektetünk a kölcsönzésre ajánlott munkavállaló személyiségének, illetve szakmai felkészültségének minőségére.

A megbízói elvárások pontos megismerését követően ellenőrizzünk, hogy a jelentkezők rendelkeznek-e a szükséges végzettségekkel, szakmai gyakorlattal. Strukturált interjú keretében megvizsgáljuk a jelölt szakmai ismereteit, motivációját. Személyiség és képesség tesztekkel, ha szükséges grafológiai elemzéssel hasonlítjuk össze a pozíció és a megbízó elvárásait a jelölt képességeivel. Szükség esetén szakmai nyelvi teszteket alkalmazunk, melyet az idegen nyelvi beszédkészség ellenőrzésével zárunk. A szűrésen megfelelt jelölteknél információt kérünk az előző munkahelyeitől az ottani teljesítményéről, így tudjuk a legmegfelelőbb munkavállalókat biztosítani megbízóink számára.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Komplett munkaerő-gazdálkodás

Célunk, hogy Partnereink számára mindig és mindenkor olyan munkavállalókat kínáljunk, akik munkájukkal, emberi értékeikkel hozzájárulnak Partnereink üzleti sikereihez, dinamikus fejlődéséhez. A folyamatos fejlesztésekkel elértük, hogy felelősséggel vállalhatjuk bármely cég komplett munkaerő-gazdálkodásának működtetését.

ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer

Cégünk 2010. március 2-tól bevezette az ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert, a minél magasabb szintű szolgáltatási színvonal érdekében. Szolgáltatásaink sikerének titka a jelölt képességeinek tesztelése, a munkába való beilleszkedés ellenőrzése, a megbízás végén való elégedettség mérése. Cégünk a kiválasztott munkatárs alkalmasságát, megbízhatóságát tekintve - a munkaerő feddhetetlenségéről a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően- teljes körű ellenőrzést végez, melyet a munkába álláshoz elengedhetetlen feltételnek tekint.

Személyes kapcsolattartás

A Jobconcept központi szereplője a Projektfelelős, aki egy Partnert (vagy Partnereket, a megrendelés nagyságától és bonyolultságától függően) szolgál ki, hídkapcsolatot képezve a Jobconcept és Partnere között. Így az információáramlás pontossága és folyamatossága biztosított, és személyhez köthetővé válik, a Partner érdekeit szem előtt tartva. Hiszünk a személyes kapcsolattartásban- azaz sosem kezdünk el úgy projektet, hogy ne ismerjük meg személyesen Ügyfelünket és céljait; illetve ne ismerjük meg a munkafolyamatot, a munkavégzés helyét (hiszen mindezen információk birtokában tudunk hatékonyan és hitelesen megfelelő munkatársat felkutatni a Megbízó számára).

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.