Cégbemutató

Minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosítása

Fő célunk, hogy hozzásegítsük Partnereinket a minőségi, hatékony és gazdaságos munkaerő-állomány biztosításához az általa meghatározott igényeknek megfelelően, amellett, hogy segítséget nyújtunk a Munkavállalóknak ahhoz, hogy megtalálják a számukra megfelelő álláslehetőséget.

A Jobconcept Kft. fő tevékenysége a munkaerő-kölcsönzés, mint személyzeti szolgáltatás. Fejlődésünket és sikerünket annak köszönhetjük, hogy Partnereink mennyiségi és minőségi követelményeit pontosan, gyorsan igyekszünk teljesíteni.
A Jobconcept kiemelt figyelmet fordít a hazai munkaerőpiac változásaira, az abból származó, különböző gazdasági társaságok számára megfogalmazható (és kézzel fogható) lehetőségekre és előnyökre.

Professzionális ügyintézés, a bizalmas információkezelés

Cégfilozófiánk a professzionális ügyintézés, a bizalmas információkezelés, illetve a szolgáltatási minőség folyamatos javítása érdekében az ügyfelek elégedettségének folyamatos nyomon követése. A munkaerő-kiválasztás során nagy hangsúlyt fektetünk a kölcsönzésre ajánlott munkavállaló személyiségének, illetve szakmai felkészültségének minőségére.

A megbízói elvárások pontos megismerését követően ellenőrizzünk, hogy a jelentkezők rendelkeznek-e a szükséges végzettségekkel, szakmai gyakorlattal. Strukturált interjú keretében megvizsgáljuk a jelölt szakmai ismereteit, motivációját. Személyiség és képesség tesztekkel, ha szükséges grafológiai elemzéssel hasonlítjuk össze a pozíció és a megbízó elvárásait a jelölt képességeivel. Szükség esetén szakmai nyelvi teszteket alkalmazunk, melyet az idegen nyelvi beszédkészség ellenőrzésével zárunk. A szűrésen megfelelt jelölteknél információt kérünk az előző munkahelyeitől az ottani teljesítményéről, így tudjuk a legmegfelelőbb munkavállalókat biztosítani megbízóink számára.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Komplett munkaerő-gazdálkodás

Célunk, hogy Partnereink számára mindig és mindenkor olyan munkavállalókat kínáljunk, akik munkájukkal, emberi értékeikkel hozzájárulnak Partnereink üzleti sikereihez, dinamikus fejlődéséhez. A folyamatos fejlesztésekkel elértük, hogy felelősséggel vállalhatjuk bármely cég komplett munkaerő-gazdálkodásának működtetését.

ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer

Cégünk 2010. március 2-tól bevezette az ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert, a minél magasabb szintű szolgáltatási színvonal érdekében. Szolgáltatásaink sikerének titka a jelölt képességeinek tesztelése, a munkába való beilleszkedés ellenőrzése, a megbízás végén való elégedettség mérése. Cégünk a kiválasztott munkatárs alkalmasságát, megbízhatóságát tekintve - a munkaerő feddhetetlenségéről a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően- teljes körű ellenőrzést végez, melyet a munkába álláshoz elengedhetetlen feltételnek tekint.

Személyes kapcsolattartás

A Jobconcept központi szereplője a Projektfelelős, aki egy Partnert (vagy Partnereket, a megrendelés nagyságától és bonyolultságától függően) szolgál ki, hídkapcsolatot képezve a Jobconcept és Partnere között. Így az információáramlás pontossága és folyamatossága biztosított, és személyhez köthetővé válik, a Partner érdekeit szem előtt tartva. Hiszünk a személyes kapcsolattartásban- azaz sosem kezdünk el úgy projektet, hogy ne ismerjük meg személyesen Ügyfelünket és céljait; illetve ne ismerjük meg a munkafolyamatot, a munkavégzés helyét (hiszen mindezen információk birtokában tudunk hatékonyan és hitelesen megfelelő munkatársat felkutatni a Megbízó számára).

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat