Cégtörténet

Cégtörténet

A Jobconcept Kft. 2007-ben kezdte meg működését, fő tevékenysége a munkaerő kölcsönzés. Cégünk központi irodája Budapesten működik, de országos lefedettséggel rendelkezik, speciális munkafelosztási modelljének köszönhetően. Munkatársaink a múltban már tapasztalatot szereztek a munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, vagy a fejvadászat (headhunting) területén- ezen tudást folyamatos képzésekkel, tréningekkel, konferenciákon való részvételekkel bővítjük.

Cégünk elkötelezett a törvényes működés tekintetében, nagy hangsúlyt fektet a törvények maximális betartására. A minőségi munkát alapul véve az ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer 2010.03.02-ától tulajdonosi döntés alapján bevezetésre került.

Mottónk: "mi vagyunk az első lépés a karrier felé!"

Mottónk szem előtt tartása minden munkatársunk elemi érdeke.
Viszonylag kis cégként gyorsan, rugalmasan tudunk reagálni ügyfeleink minden kérésére, igényének kielégítésére.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.