Miért a Jobconcept?

Cégünk lejárt, esedékes köztartozással nem rendelkezik- így Ügyfelünk biztonságban érezheti helyzetét, megkímélve magát az esetleges kényelmetlen helyzetektől.
A szolgáltatás teljes ideje alatt humánerőforrás-tanácsadást végzünk, támogatva ezzel a Partner céljait.
A Jobconcept képes gyorsan, rugalmasan kielégíteni az Ügyfél igényeit, felépítéséből adódóan. Munkatársaink erős motivációs rendszerben foglalkoztatva szem előtt tartják az igények gyors, pontos kiszolgálását.
Előtérbe helyezi a Partner igényeit- a toborzási és kiválasztási folyamat teljes egészét Ügyfelünkkel egyeztetve, vele ismertetve végezzük el.
Minden esetben egy, a projektért felelős munkatárs tartja a kapcsolatot Ügyfelünkkel, így küszöbölve ki az információk nem megfelelő áramlását.
Cégünk 2010.03.02-től ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert működtet, amely Partnereinket is segíti a gyors, pontos, hatékony munkavégzésben.

Nincs járulék és köztartozásunk- győződjön meg róla!

A Munka Törvénykönyve ugyan nem taglalja részletesen, mennyire felelős a Kölcsönvevő Partner azért, hogy a kölcsönzött Munkavállaló munkabére után minden járulék be legyen fizetve, de érdemes figyelmet fordítani erre a területre is. A Munkavállaló védelme érdekében minden, munkaerő-kölcsönzési szolgáltatást alkalmazó cégnek ajánljuk, hogy kérjen nullás NAV igazolást Kölcsönbeadó partnerétől időszakonként- így bizonyosodva meg arról, hogy a Kölcsönbeadó Partner valóban eleget tesz-e a köztartozások rendezésének! Ajánljuk továbbá, hogy ezt az igazolást tárgyhónap 20-30 (31) napjára kérjék, így bizonyosodva meg arról, hogy a Kölcsönbeadó Partner mind a munkabért terhelő járulékokat, mind az ÁFA-t megfizette az állam felé. Meggyőződésünk, hogy ezzel az egyszerű kéréssel Kölcsönvevő Partnerünk nyugodtabb időszak elé nézhet.

Természetesen cégünk fennállása óta rendelkezik (folyamatosan) nullás NAV igazolással. Külön kérésre friss dokumentumot is tudunk kiállíttatni!

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat