Rólunk mondták


Én 2014-ben ismertem meg a Jobconceptet, amikor egy azonnali határidős feladatot oldottak meg. Bevallási határidőben egész éjszaka agy nagy stábbal összerakták amire szükségünk volt. Azóta együtt dolgozunk és a bérszámfejtésen túl a teljes munkaügyi feladatot is rájuk bízzuk. Amióta Ők viszik ezeket a területeket, hiba nélkül a dolgozók és hatóságok teljes megelégedésével teszik. Profi hozzáállás, szakértelem és ami a legfonosabb, az ügyféllel együtt gondolkodás jellemzi a Jobconceptet.


Azért szeretünk a Jobconcepttel dolgozni, mert az igénybe vett szolgáltatásokon túl azt is figyelembe veszik , hogy mik a céljaink. Hova szeretnénk eljutni és ezért pont úgy végzik el a feladataikat mintha ők lennének a megrendelők és ez ritka. Nagy türelemmel és rugalmas megoldásokkal tudnak előállni a néha határt feszegető és nem egyszerű kéréseinkre. Hirtelen növekedésünk ( több mint 400 ember) munkaügyi és a hozzátartozó adminisztratív dokumentációk elvégzésében segítettetek nekünk. ~350 fő fizikai és szellemi dolgozónk teljes ki és beléptetésének elvégzése, kapcsolattartás a leendő munkavállalókkal, ami a mai munkaerő piacion meghatározó képesség.


Cégünk teljes egészében meg van elégedve a nyújtott szolgáltatással. Nagyra értékeljük a rugalmasságukat, precíz munkavégzésüket, a kapcsolattartók szakértelmét, hozzáállását, kedvességét. Naprakészek a jogszabályi változások terén, széles körű tapasztalatuk révén segítenek a megfelelő munkaerő kiválasztásában. Továbbá kiemelnénk, hogy több éves együttműködésünk folyamán több alakalommal végzett NAV,  illetve Munkaügyi ellenőrzés során mindig megfeleltek a jogszabályi feltételeknek. A fentiek figyelembe vételével, szívesen ajánljuk másoknak is a Jobconcept munkaerő kölcsönző céget.


Pontos, precíz, megbízható munkavégzés és partneri kapcsolat, évek óta szoros együttműködés jut eszembe róluk. Cégünk érdekeit és kéréseit maximálisan szem előtt tartják. A Jobconcept-es munkavállalók nem kerülnek semmilyen hátrányos megkülönböztetésben cégünk munkavállalóival szemben. Bármely kérés, kérdés esetén azonnal rendelkezésre állnak, alkalmazkodnak  a termelési igényekhez, gyors ügyintézéssel.


2012 óta dolgozunk együtt a Jobconcept Kft.-vel. Szolgáltatásukkal maximálisan elégedettek vagyunk. Precizitásuk, szakmai hozzáértésük páratlan. Alkalmazásukban álló munkavállalók visszajelzése alapján, szintén pozitív véleményekkel találkozunk. Napi szintű szakmai támogatásuknak, delegált képviselők munkájának köszönhetően, HR osztályunk munkáját nagyban megkönnyítik.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat