Pénzügyi tanácsadás, átvilágítás

Pénzügyi tanácsadás, átvilágítás

Cégünk pénzügyi divíziója magasan képzett szakemberek segítségével segíti Partnerünk működését, akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen. Készséggel állunk rendelkezésére egy egyedi jelleggel teljes mértékben a vállalkozására specializált számviteli, pénzügyi és adózási átvilágítással. Az átvilágítás során feltárjuk a cége gazdálkodásának gyenge pontjait, az esetleges rejtett kötelezettségeket, adókockázatot stb.

Igény esetén a vállalkozása vezetői / tulajdonosi igényei alapján kialakítjuk a vezetői információs rendszert, a tervezési és ellenőrzési rendszerrel együtt. Közösen meghatározzuk azokat a mutatószámokat, amelyek a vállalkozás működését jellemzően képesek leírni és minden vezetési szint részére meghatározzuk a nyújtott / kapott információk körét, határidejét, részletezettségét. Az így kialakított rendszert a számlarenden, számviteli politikán és szükség esetén belső képzéseken keresztül ültetjük át a gyakorlatba; ezt követően pedig végigkövetjük a folyamat minőségi beválását.

Szolgáltatásunk más, könyvelőirodákéhoz képest annyival nyújt többet, hogy ügyfeleinkkel közösen olyan adópolitikát alakítunk ki, amely az összes adónemet figyelembe véve a törvények adta kereteken belül a lehető legkedvezőbb gazdasági működést eredményezi. Feltárjuk a konkrét problémát, gyakorlati megoldási javaslatokat teszünk és a probléma megoldásában személyesen közreműködünk.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.