Pénzügyi tanácsadás, átvilágítás

Pénzügyi tanácsadás, átvilágítás

Cégünk pénzügyi divíziója magasan képzett szakemberek segítségével segíti Partnerünk működését, akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen. Készséggel állunk rendelkezésére egy egyedi jelleggel teljes mértékben a vállalkozására specializált számviteli, pénzügyi és adózási átvilágítással. Az átvilágítás során feltárjuk a cége gazdálkodásának gyenge pontjait, az esetleges rejtett kötelezettségeket, adókockázatot stb.

Igény esetén a vállalkozása vezetői / tulajdonosi igényei alapján kialakítjuk a vezetői információs rendszert, a tervezési és ellenőrzési rendszerrel együtt. Közösen meghatározzuk azokat a mutatószámokat, amelyek a vállalkozás működését jellemzően képesek leírni és minden vezetési szint részére meghatározzuk a nyújtott / kapott információk körét, határidejét, részletezettségét. Az így kialakított rendszert a számlarenden, számviteli politikán és szükség esetén belső képzéseken keresztül ültetjük át a gyakorlatba; ezt követően pedig végigkövetjük a folyamat minőségi beválását.

Szolgáltatásunk más, könyvelőirodákéhoz képest annyival nyújt többet, hogy ügyfeleinkkel közösen olyan adópolitikát alakítunk ki, amely az összes adónemet figyelembe véve a törvények adta kereteken belül a lehető legkedvezőbb gazdasági működést eredményezi. Feltárjuk a konkrét problémát, gyakorlati megoldási javaslatokat teszünk és a probléma megoldásában személyesen közreműködünk.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat