Fejvadászat

Direkt keresés (fejvadászat)

A munkaerő-közvetítés és a fejvadászat lényegi különbsége, hogy a fejvadászat az úgynevezett passzív keresőket célozza meg, azaz olyan Jelöltek is elérhetővé válnak Partnerünk számára, akik a keresés pillanatában nem gondolkodnak munkahely változtatásban. Prémium szolgáltatási forma, leginkább a felsővezetők, illetve speciális szaktudást igénylő szakmák (pl. programozók) betöltésénél veszik igénybe jelenlegi Partnereink. Természetesen itt is vállalunk garanciát, 6-12 hónap időintervallumban.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.