Felelősségünk

"Partnerség a foglalkoztatás tisztaságáért"

Cégünk 2009. december 9-én csatlakozott az OMMF (Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség) által szervezett "Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért" programhoz.

A programhoz csatlakozott szervezetek (így a Jobconcept is) a következőket tekinti kötelező érvényűnek magára nézve:
  • A partnerség résztvevői elzárkóznak a feketefoglalkoztatás minden formájától.
  • Érvényre juttatják a munkavállalókat megillető alapvető jogokat, gondoskodnak a szakszervezeti jogok érvényesüléséről.
  • Teljesítik az alapvető munkavédelmi előírásokat, és különös figyelmet fordítanak a munkavégzés hatókörében tartózkodó személyek védelmére is.
  • A résztvevők ellen nincs folyamatban lévő eljárás, valamint a nyilatkozattételt megelőző egy éven belül meghozott jogerős, munkaügyi bírságot kiszabó határozat, illetőleg a munkavédelmi eljárásban azonnali végrehajtást előíró közigazgatási, vagy bírság határozat.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.