Könyvelés

Könyvelés

A mai világban már alapvető elvárás, hogy cégének könyvelése jó kezekben, biztos, szakmai háttérrel rendelkező kollégák kezében összpontosuljon. Cégünk könyvelői több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező szakemberek, akik a legfrisebb jogszabályi környezettel teljes egészében tisztában vannak, így adva tanácsot leendő Partnerünknek. Egy mégis felmerülő probléma esetén, a Jobconcept felelősségbiztosítása ebben a szolgáltatási formában is szolgálja Ügyfelünk érdekeit- ha és amennyiben legjobb tudásunk ellenére Partnerünket kár éri a mi hibánkból, az ebből származó kárát megtérítjük.

Könyvelési szolgáltatásunk keretében az alábbi feladatok elvégzését vállaljuk:

  • A rendelkezésünkre bocsátott bizonylatok alapján a mindenkor hatályos előírásoknak megfelelő analitikus könyvelés, a szokásos üzletmenethez szükséges bevallások elkészítése, NAV, helyi önkormányzatok (helyi adók), KSH felé.
  • Költségvetési kapcsolatok nyilvántartása, rendszeres tájékoztatás a fizetési kötelezettségekről.
  • A bevallások ellenőrzésével, helyesbítésével kapcsolatos NAV ügyintézés, képviselet.
  • Havi jelentés készítése, mely tartalmazza a havi főkönyvi kivonatot, eredmény-kimutatást és az egyedi management riportot.
  • Tájékoztatás a tárgyban megjelent jogszabályi módosításokról, értelmezési változásokról.
  • Költséghely/költségviselő szerinti könyvelés és kimutatások.
  • Igény esetén helyszíni könyvelés, Ügyfelünk által meghatározott helyen, és időben (személyes egyeztetés szükséges).

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.