Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés

A Munkaadó (Partnerünk) és a Munkavállaló igényeit szem előtt tartva célunk a megfelelő munkaerő gyors és megbízható elhelyezése, a Partner saját állományába. Ez a szolgáltatási forma az aktív munkát keresők (azaz, akik a keresés pillanatában állást keresnek, aktívan) felkutatására épül.

Sokrétű keresés

Munkatársaink több forrást is igénybe vesznek a munkaerő keresésnél:
- Hazánk legnagyobb és leglátogatottabb álláskereső portáljaival szerződésben állunk, így mind online, mind offline eszközöket sikeresen alkalmazunk.
- E mellett saját adatbázisunk is használatban van, amely naprakész, és minden szükséges adatot tartalmaz.
- Minden esetben alkalmazzuk a "belső toborzás" módszerét, azaz a már állományunkban lévő munkavállalók által ajánlott dolgozókkal is felvesszük a kapcsolatot.
- Több magyarországi egyetem tanulmányi osztályával van megállapodásunk, így a frissen végzett (pályakezdő) dolgozókat ugyanúgy elérjük, mint az "öregdiákokat".
- Használjuk a különféle "kapcsolatfelvevő" online felületeket vagy közösségi oldalakat.

Részletes átvilágítás

Megbízónk részére a meghirdetett pozícióra több Jelöltet kínálunk, akikről részletes írásos beszámolót készítünk (a Jelölt önéletrajza mellett).
Referencia-vizsgálatnak vetjük alá a kiemelkedő eredményeket felmutató Jelölteket: a szakmai és emberi referenciákat az előző megbízóval történő egyeztetés és az elvégzett személyiségtesztek alapján ellenőrizzük.
Cégünk speciális, 360 fokos referencia-vizsgálatot folytat le: a leendő munkatársról a volt munkahelyén (munkahelyein) referenciát kér egy felettes vezetőtől, egy mellérendelt munkatárstól, egy alárendelt munkatárstól, és egy volt Partnertől is (azaz, teljes egészében átfogó képet kapunk a munkavállaló múltbeli munkájáról).
Nyelvi és pszichológiai teszteket végzünk a jelölteken, a Partner igényét szem előtt tartva.

Garancia

A kiválasztott közvetített munkatárs után garanciát vállalunk, amelynek ideje a betöltött pozíció függvénye (1-12 hónap). Ennek értelmében, ha a garanciális időszakban a munkaviszony bármelyik fél kezdeményezésére megszűnik, térítésmentesen új jelöltet közvetítünk.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat