Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés

A Munkaadó (Partnerünk) és a Munkavállaló igényeit szem előtt tartva célunk a megfelelő munkaerő gyors és megbízható elhelyezése, a Partner saját állományába. Ez a szolgáltatási forma az aktív munkát keresők (azaz, akik a keresés pillanatában állást keresnek, aktívan) felkutatására épül.

Sokrétű keresés

Munkatársaink több forrást is igénybe vesznek a munkaerő keresésnél:
- Hazánk legnagyobb és leglátogatottabb álláskereső portáljaival szerződésben állunk, így mind online, mind offline eszközöket sikeresen alkalmazunk.
- E mellett saját adatbázisunk is használatban van, amely naprakész, és minden szükséges adatot tartalmaz.
- Minden esetben alkalmazzuk a "belső toborzás" módszerét, azaz a már állományunkban lévő munkavállalók által ajánlott dolgozókkal is felvesszük a kapcsolatot.
- Több magyarországi egyetem tanulmányi osztályával van megállapodásunk, így a frissen végzett (pályakezdő) dolgozókat ugyanúgy elérjük, mint az "öregdiákokat".
- Használjuk a különféle "kapcsolatfelvevő" online felületeket vagy közösségi oldalakat.

Részletes átvilágítás

Megbízónk részére a meghirdetett pozícióra több Jelöltet kínálunk, akikről részletes írásos beszámolót készítünk (a Jelölt önéletrajza mellett).
Referencia-vizsgálatnak vetjük alá a kiemelkedő eredményeket felmutató Jelölteket: a szakmai és emberi referenciákat az előző megbízóval történő egyeztetés és az elvégzett személyiségtesztek alapján ellenőrizzük.
Cégünk speciális, 360 fokos referencia-vizsgálatot folytat le: a leendő munkatársról a volt munkahelyén (munkahelyein) referenciát kér egy felettes vezetőtől, egy mellérendelt munkatárstól, egy alárendelt munkatárstól, és egy volt Partnertől is (azaz, teljes egészében átfogó képet kapunk a munkavállaló múltbeli munkájáról).
Nyelvi és pszichológiai teszteket végzünk a jelölteken, a Partner igényét szem előtt tartva.

Garancia

A kiválasztott közvetített munkatárs után garanciát vállalunk, amelynek ideje a betöltött pozíció függvénye (1-12 hónap). Ennek értelmében, ha a garanciális időszakban a munkaviszony bármelyik fél kezdeményezésére megszűnik, térítésmentesen új jelöltet közvetítünk.

Lépjen velünk kapcsolatba.

Küldjön üzenetet! Munkatársaink egy napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.
Kapcsolat

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy irodánk további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében.

Kérjük, hogy ezen időszakban válassza szokott és ismert elérhetőségét kollégáinknak a kapcsolatfelvételre, ők otthoni munkavégzésben végzik tovább a feladatukat, így segítséget tudnak nyújtani mindenben Önnek.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.